Rođen je 8. srpnja 1989. godine u Sisku. Danas živi i radi u Glini. U Glini je završio osnovnu školu i opću gimnaziju. 

2008. godine upisao je Geodetski fakultet na Sveučilištu u Zagrebu. U akademskoj godini 2011./2012. dodijeljena mu je Rektorova nagrada za najbolji studentski rad znanstvenog sadržaja na temu „Globalni geopotencijalni modeli i njihova vizualizacija“. Za vrijeme studiranja s kolegama je osnovao Udrugu studenata Banovine. Kroz udrugu su realizirali nekoliko zapaženih projekata kao što su „Večer povijesti i kulture Banovine“ i „Upoznajmo Banovinu“. Diplomirao je 2014. godine s temom „Fotogrametrijska izmjera dvorišne kule starog grada Gvozdansko“. 

Nakon fakultetskog obrazovanja radio je u nekoliko geodetskih tvrtki te, nakon polaganja stručnog ispita, stekao uvjete i postao ovlašteni inženjer geodezije. Tada je odlučio vratiti se u svoj grad te u njemu graditi i život i karijeru. Kupio je zaraslu šikaru u centru grada, izgradio ured i otvorio tvrtku za geodetske usluge kao prvu geodetsku poslovnicu sa sjedištem u Glini od osnutka RH. 

Nakon nekog vremena postao sam svjestan stanja u gradu, neiskorištenih mogućnosti, stagnacije i problema za koje smatram da se mogu riješiti. Društveni život, kulturni i sportski sadržaj, prometna i komunalna infrastruktura, stambeni fond, olakšice za mlade obitelji, odnos Grada prema poduzetnicima, implementacija modernih tehnologija i digitalizacija gradske uprave i tvrtki. Sve su to segmenti na koje se može utjecati i koji se kvalitetnim pristupom mogu ostvariti ili dići na višu razinu.

Odlučio sam se kandidirati za gradonačelnika Grada Gline jer vjerujem da grad u srcu Hrvatske, nedaleko Zagreba, uz jasnu viziju i ljude koji ovaj grad uistinu vole i znaju kako ideju pretvoriti u stvarnost, može postati grad za lijep život. Grad u koji će se mladi nakon fakulteta vraćati, grad u kojem će i mladi i stari živjeti dostojno, grad u kojem ćemo ostati i otvoriti ga prema novim ljudima.